C-partiet
Dette er en parti for rekrutter. Rekrutter vil si at det er utenfor konkurranse. De kan delta på rekruttstevner fra det året de fyller 6 år. På trening er det fokus på lek og Morro mens barna lærer enkel teknikk og øver på de ulike svømmeartene, stup og vendinger.

B-partiet
Dette er et parti for førstegangsapproberte. Når du går fra rekrutt til approbert vil det si at du kan begynne å delta på konkurranser (du kan selvfølgelig delta på trening uten å være med å konkurrere). Dette kan du gjøre fra det året du fyller 9 år. 9- og 10-årsklassen kan delta på konkurranser og stå oppført på resultatlisten, men den skal være sortert alfabetisk og ikke etter resultater. Etter dette blir resultatlisten sortert etter resultat. På trening vil det være litt lek, men fokuset på teknikk blir litt større sammenlignet med C-partiet. Du vil lære litt mer teknikk, og skal lære deg å beherske alle svømmeartene godt.

A-partiet
Dette er et rent approbert parti. Her blir teknikken din finpusset i større grad, det er flere meter per trening og det er konkurranseforberedende trening. Her kan du også delta på trening uten å delta i konkurranser om du ikke ønsker det.

 

Her er oversikt over alle våre treningstider for de ulike partiene. Kontakt oss for mer informasjon.